Interviu Mic dejun de Bucuresti pe Mixtopia.ro

Pentru ca am avut parte de cele mai bune intrebari, a iesit un interviu frumos.

Cateva cuvinte despre blog: cand a aparut, de ce si cum suna viitorul pentru blogul tau?
Blogul Mic dejun de Bucuresti a aparut in iulie 2010 si a fost inspirat de blogul new yorkez Simply Breakfast. Si-asa am devenit azi omul care intelege ca micul dejun luat in fiecare dimineata iti schimba in bine intreaga saptamana.
In viitor mi-ar placea sa scot o carte despre blog cu acelasi titlu. Pana acum, m-am lovit de refuzuri, dar nu renunt.  In rest, nu stiu cum arata viitorul. Trecutul a fost frumos (targuri culinare, participarea la o emisiune televizata, interviuri). In prezent, spun da oportunitatilor. Doar asta e si cel mai bun mod de a te ocupa de viitor.
Mai tii minte care a fost prima reteta prezentata pe blog?  De ce ai inceput tocmai cu aceea?
E impropriu spus reteta in cazul meu, dar cred ca am scris despre granola cu ciocolata. Imi plac cerealele, dar le prefer pe cele pregatite in casa, in cele mai gustoase combinatii. Granola cu ciocolata si iaurt e cea mai buna varianta, chiar si azi.
Dar care a fost primul preparat la care ai dat gres, asta iti mai aduci aminte?
O perioada maricica de timp dadeam gres cam la toate tartele. Dar asta doar fiindca nu eram suficient de interesata de gatit si cautam calea de mijloc. M-am lecuit, gatesc dupa reteta si aluatul de tarta nu mai e un mister de multa vreme. Imi amintesc insa de niste fursecuri in care puteai sa-ti lasi usor doi dinti din fata. Intre mine si cei cu care le-am impartit atunci s-a legat o prietenie stransa ca dovada ca ce nu te omoara te face mai puternic.
Care e preparatul prezentat pe blog care a facut ravagii in randul cititorilor?
Am postat recent un tort de ciocolata. Iar ciocolata e unul dintre lucrurile care dovedeste ca lumea e, in fond, un loc bun.

Continuarea AICI.

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

About the author

mm

Mihaela

Scriu despre creativitate şi, săptămânal, despre cărţi. În tot acest timp, lucrez şi la cărţile mele. Pentru colaborări şi mai multe despre ce fac, vă invit să vizitaţi şi...

View all posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *