pk4

Clatitele au un rol bine definit: rasfatul

Clatitele au reguli. Nescrise. Se bazeaza, mai ales, pe cat de somnoros esti sau pe cat de bine ai dormit azi-noapte. Si prima regula e ca prima clatita nu trebuie sa fie intotdeauna de sacrificiu:

Regula nr. 2: Cand apar bulele, intoarcem clatita. Dar asta numai daca avem noroc sa observam bulele din camera cealalta, din fata calculatorului.

Regula nr. 3: Intotdeauna se va forma un munte. Muntele de clatite este un scop in sine.

Regula nr. 4: Prima poza se supraexpune. Efectul trebuie sa fie similar celui produs in cazul in care o nava extraterestra aterizeaza in parcul din fata blocului.

Regula nr. 5: Urmatoarea poza se supraexpune obligatoriu, dar din unghi diferit. Se observa, catre dreapta, o intensificare semnificativa a junglei amazoniene.

 

Regula nr. 6: Muntele e gata, grabim procesul de fotografiere, atentia si concentrarea scad.

 

Regula nr.7: Editam ultima poza la intamplare, fara nicio legatura cu nuantele celor de mai sus. Gasim nuanta de verde si ne bucuram ca asta e. Tinem pentru noi ca primele sase editari au fost mai bune.

Regula nr.8: Cand ne-nfigem in asa ceva, doua saptamani nu mai avem voie sa spunem ca vrem sa slabim. Sa ne fie rusine. Dar s-aveti pofta!

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

About the author

mm

Mihaela

Scriu despre creativitate şi, săptămânal, despre cărţi. În tot acest timp, lucrez şi la cărţile mele. Pentru colaborări şi mai multe despre ce fac, vă invit să vizitaţi şi...

View all posts

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *