p4

Povestea pastelor

Se face rost, mai intai, de ciuperci uriase Pleurotus. Pe urma de niste tagliatelle (astea sunt varianta Gourmet, integrale si cu busuioc), spanac proaspat, fromage bleu si niste mozzarella. La calit ciuperci + spanac (cand ciupercile sunt aproape gata). Adaugat branzeturile in ultimele 3 minute cand focul e mic de tot. Coriandru din belsug! + piper proaspat macinat altfel degeaba-l punem si pierdem gustul ala de ciuperci de padure. Si cam atat. Cu mana pe inima va spun ca sunt cele mai bune paste cu ciuperci pe care le-am mancat, in afara de cele din Cluj de la Camino (daca nu v-am povestit ca iubesc Clujul, pot sa fac o postare noua). Pofta mare!

 

 

 

 

 

 

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

About the author

mm

Mihaela

Scriu despre creativitate şi, săptămânal, despre cărţi. În tot acest timp, lucrez şi la cărţile mele. Pentru colaborări şi mai multe despre ce fac, vă invit să vizitaţi şi...

View all posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *