christin-hume-482925-unsplash

CititOARE – Club de carte cu scop terapeutic, dedicat mamelor

cititoare-club-de-carte-scop-terapeutic-mamelor
Sursa foto.

Seara, când pun în sfârşit capul pe pernă, îmi vin în minte zeci şi zeci de idei, care de care mai creative. Mă entuziasmează toate, însă încerc să aleg dintre ele şi să învăţ ce pot face cu resursele din prezent (printre care se numără şi timpul, desigur, căci tot 24 de ore va avea o zi). Revin cu emoţie pe acest blog pe care n-am mai scris de multă vreme. Dar să nu mai scriu fără un scop a fost o decizie înţeleaptă. Am derulat alte proiecte, am învăţat alte lucruri, am scris o a treia carte (cu mult mai mare decât primele două la un loc), am căpătat multă încredere în ce pot face.

Am acum două direcţii clare de dezvoltat: scrisul şi antreprenoriatul. Sunt două lucruri pe care mi le-am dorit de când mă ştiu, însă a fost nevoie de mult dans pe alături pentru a învăţa să le pun pe locul meritat.

Pe lângă acestea, CititOARE – clubul de carte cu scop terapeutic dedicat mamelor s-a născut în urma mai multor întâlniri cu diferite femei talentate, mame curajoase şi minunate, cu diverse experienţe de viaţă şi care abia aşteptau să-şi facă auzite poveştile. M-am gândit să le dau o mână de ajutor, să mijlocesc aceste întâlniri în jurul cărţii, oferindu-le, totodată, alături de minunata Nicoleta Ababei, sociolog şi om extrem de creativ, instrumente utile şi necesare pentru a căpăta mai multă încredere în ele şi în ceea ce pot face mai departe.

Dacă pe de o parte acesta e modul meu de a da ceva înapoi, de a oferi din ceea ce îmi place să fac, având convingerea că pot fi de folos într-un fel cu ajutorul cărţilor, pe de altă parte îmi ofer şi mie prilejul nesperat de a vorbi despre cărţi, de a vorbi în public, de a mă readuce în centrul unei lumi pe care pur şi simplu o iubesc.

Un club de lectură, aşadar, care va avea prima ediţie pe data de 24 octombrie şi la care vă aştept cu drag. Găsiţi toate detaliile AICI, accesul este gratuit, iar înscrierile se fac via e-mail [mihaelacrinapascu [at] gmail [punct] com].

Vă aşteptăm cu mult drag!

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

About the author

mm

Mihaela

Scriu despre creativitate şi, săptămânal, despre cărţi. În tot acest timp, lucrez şi la cărţile mele. Pentru colaborări şi mai multe despre ce fac, vă invit să vizitaţi şi...

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *