MicDejun 2

Pe 1 octombrie luăm micul dejun împreună în Home Mătăsari

Cum arată o dimineaţă obişnuită pentru tine? Pentru noi, începe întotdeauna cu un mic dejun delicios. Brioşe, o cafea fierbinte, un bol de cereale sau un munte de clătite, toate acestea ar trebui să definească începutul zilei pentru  fiecare dintre noi.

Pe 1 octombrie, ne trezim de dimineaţă şi-ţi pregătim cel mai bun mic dejun din lume. Blogurile culinare care te ademenesc în fiecare zi cu cele mai savuroase fotografii trec acum din online in… Home Mătăsari.

Bucătarul nu se dezbracă de secrete de data aceasta, ci de reţetele pentru ciorbe, sosuri şi fripturi. Îi provocăm la pregătirea unui… mic dejun de Bucureşti.  Te trezim pe la 9, chiar dacă e sâmbătă. Dar asta numai ca sa ajungi sa iei micul dejun la ora 10 împreună cu noi.

Parteneri media: metropotam.ro, hypestreet.ro


So see you all very soon. You’ll find the Facebook event here. Please tell your friends and family and help us promote the wonderful breakfast meeting! 


IMPORTANT! Cei care au deja bloguri culinare şi doresc să participe la acest eveniment sunt rugaţi să lase un comentariu la acest post şi vor fi contactaţi cât mai curând pentru stabilirea detaliilor.

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

About the author

mm

Mihaela

Scriu despre creativitate şi, săptămânal, despre cărţi. În tot acest timp, lucrez şi la cărţile mele. Pentru colaborări şi mai multe despre ce fac, vă invit să vizitaţi şi...

View all posts

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *