DSC_2167

Mic dejun cu voie bună

Nu ştiu alţii cum fac, ce fac, dar eu de doi ani am ajuns la concluzia că mic dejunul trebuie luat în fiecare dimineaţă. Că pe urmă te mai superi şi nu mai ai chef de prânz sau de cină, treacă-meargă. Dar viaţa ta va fi alta dacă mănânci de dimineaţă.

Evident, nu se reduce totul la a mânca şi-atât. Înseamnă să începi ziua aşa cum trebuie, să întâmpini toate posibilităţile pe care le aduce o nouă zi, să fii recunoscător pentru viaţă şi să te bucuri de ea din plin încă de la primele ore.

Sunt genul de om Am devenit acel om care iubeşte să se trezească şi cu o oră mai devreme doar ca să nu se mai grăbească spre nicăieri pentru că viaţa se savurează, cel puţin dimineaţa, într-un ritm al ei pe care cred că e bine să-l respectăm. E timp şi pentru tumult, doar ştim asta.

Şi mai cred în bucuria lucrurilor, a stărilor şi a oamenilor care ne înconjoară acum, aici, în a-i aprecia şi în a le fi recunoscători pentru tot ceea ce ne oferă, uneori prin simpla prezenţă. Sunt lucruri în care ajungi să crezi după ce mult timp n-ai ştiut în ce. Dar sunt lucruri şi înţelesuri la care, odată ce ajungi, ştii că ai devenit un pic mai puternic şi că ai înţeles mult mai bine ce înseamnă seninul permanent din spatele norilor.

 

 

 

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

About the author

mm

Mihaela

Scriu despre creativitate şi, săptămânal, despre cărţi. În tot acest timp, lucrez şi la cărţile mele. Pentru colaborări şi mai multe despre ce fac, vă invit să vizitaţi şi...

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *