weekend

sursa

mai bine ma apuc sa scriu despre cum sa-ti muti la nesfarsit mobilierul prin bucatarie. de doi ani de cand m-am mutat, tot vopsesc, tot mai schimb cate ceva, tot mai cumpar cate o farfurie. sigur, o sa spuneti ca toata lumea face asta, dar eu o sa va spun atunci ca nu toata lumea isi muta biblioteca prin casa de OPT ORI intr-un an jumate. Am castigat sau nu?!

Bon. Si-n bucatarie, nu mai zic. N-au scapat calorifele de un strat zdravan de vopsea neagra. Da, neagra. Si arata tare bine asa ca, daca aveti calorifere vechi, din fier, indrazniti. Peste faianta pe care n-am apucat sa o schimb am pus oglinzi autoadezive. Jumatate din bucatarie e in albastru si nu-i saptamana sa nu ma gandesc s-o fac toata ba alba, ba gri.

Intr-o noapte, pe la 11, am inceput sa scriu cu creta pe un sfert din perete. Arata bine, numai ca nimeni nu se mai poate apropia de perete. Evident, am facut asta ca sa am un motiv in plus sa rezugravesc. In alb. Sau in gri. (See how craziness works?!).

Weekend-ul acesta a fost targul de bijuterie contemporana Autor (ajuns deja la a zecea editie). N-am apucat sa va povestesc mai din vreme, dar la anul merita sa vizitati editia din primavara. Intre un drum la Ikea si un sfert de film, pregatit-am niste tagliatelle integrale cu busuioc (varianta Gourmet din Carrefour, Mega Image sau magazinele cu produse naturiste) pe care-ti vine sa le mananci si simple, asa de aromat e busuiocul din ele. N-am vrut sa se simta insa singure asa ca le-au insotit niste ciuperci pleurotus in sos de rosii si coriandru.

Si-n rest, multe si mai nimic. Daca as prinde niste ore de lumina in timpul saptamanii, as mai face si poze. Doar ca plec pe-ntuneric si ma-ntorc pe bezna. Asa se explica de ce abia zilele trecute am vorbit, pentru prima data in doi ani, cu vecina de la parter.

Revin cu scrisul sper, cu fotografiile stau mai rau zilele astea.

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

About the author

mm

Mihaela

Scriu despre creativitate şi, săptămânal, despre cărţi. În tot acest timp, lucrez şi la cărţile mele. Pentru colaborări şi mai multe despre ce fac, vă invit să vizitaţi şi...

View all posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *