vegg

Mancarevegana.ro sau catering pentru o viata sanatoasa

Pe ei îi ştiu de la o colegă de serviciu şi de-atunci recunosc că mi-a fost greu să-mi ademenesc colegii cu un prânz de la ei fiindcă cu greu poţi scoate carnea din meniul cuiva. Nu mai încerc însă de multă vreme să conving pe cineva că mâncarea vegetariană poate avea un gust extraordinar. Îmi amintesc doar de perioada în care mâncam foarte multă carne şi nici nu îmi dădeam seama în realitate de gustul autentic al legumelor.

Am comandat însă în repetate rânduri şi nu mare ne-a fost supriza să vedem că primim mereu un desert din partea casei. Şi o altă supriză a fost să constat că proprietarul afacerii răspunde la telefon, îţi spune pe nume, te sună înapoi să îşi ceară scuze că a ajuns curierul cu zece minute întârziere (deşi curierul venise la timp) şi-ţi urează o zi bună, atât ţie, cât şi colegilor.

Micile detalii chiar fac diferenta, chiar dacă cei de la Mâncare vegană primesc de fiecare dată un zece plus pentru cel mai bun vegan burrito pe care l-am mâncat vreodată, pentru nişte paste cu alge de care nu ai cum să te saturi, pentru taco cu guacamole pe care aş vrea, dacă ar fi posibil, să-l mănânc în fiecare zi. Salata lor cu ţelină şi nucă e ceva ce comand aproape de fiecare dată şi jur că dacă aş avea timp să o prepar zi de zi, nu m-aş mai dezlipi de ea. Dar au o reţetă de maioneză vegană care face diferenţa între o salată obişnuită şi salata lor.

Dar eu am învăţat însă, din experienţă, că numai dacă găteşti cu drag şi cu pasiune o să-ţi iasă aşa mâncare bună.

Aşa că vă recomand cu dragă inimă şi mare poftă acest restaurant şi vă aştept să-mi povestiţi ce-aţi comandat de la ei şi ce vă place cel mai mult!

Şi fiindcă miercuri e ziua mea, m-am pus pe făcut o selecţie de reţete fiindcă se anunţă două zile în care va trebui să gătesc. Până acum n-am reuşit decât să găsesc un sos despre care o să vă povestesc mai multe după ce stabilesc şi meniul.

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

About the author

mm

Mihaela

Scriu despre creativitate şi, săptămânal, despre cărţi. În tot acest timp, lucrez şi la cărţile mele. Pentru colaborări şi mai multe despre ce fac, vă invit să vizitaţi şi...

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *