5 lucruri care mi-au plăcut mult în ultima vreme (şi 2 resurse utile)

Până e gata articolul despre “Sindromul impostorului”, m-am gândit să fac o listă cu unele dintre lucrurile pe care le-am descoperit recent, care m-au entuziasmat şi care mi-au dat idei multe şi noi. Dintre care filtrăm ca să nu ni se pară că facem multe şi nu suficient de bine.

Podcast-ul Pe Bune, produs de revista DoR. Gazda emisiunii este Andreea Vrabie şi pe ea o puteţi întâlni şi în deschiderea evenimentelor Creative Mornings Bucharest. “Fiecare episod prezintă povestea de viață a unui om creativ, cu toate problemele, momentele de îndoială, fricile și bucuriile pe care le trăiești atunci când faci ceva în care crezi.”, spun cei de la DoR în descrierea podcast-ului. Recomand cu extrem de multă căldură să-i urmăriţi, podcast-urile cu Andra Matzal şi Ioana Şopov sunt, până acum, preferatele mele. Iar Andreea Vrabie este o gazdă cum rar v-a fost dat să mai auziţi!

BookFest-ul de anul acesta. Cum an de an se întâmpla să ajung ori pe fugă, ori să nu scap de sentimentul că nu m-am organizat mai din vreme, anul acesta am avut grijă să merg cu o listă bine definită în cap (volumul 4 din Tetralogia napolitană de Elena Ferrante a fost primul pe listă!). Şi am încheiat, desigur, participarea la târg cu lansarea primului meu roman, “Camera de probă”. Va intra în curând în librării, dar vă ţin la curent. Mi-am luat Paul Auster, mi-am luat Ferrante, Saul Bellow şi am completat lista, la două zile distanţă, în afara târgului, cu două romane de Philip Roth. Pe Cărtureşti găsiţi deja Raftul cu noutăţi Bookfest 2017!

ContentMachine. Datorită unei colege am descoperit acest site plin de resurse utile pentru cei care îşi doresc să-şi organizeze mai bine conţinutul blogurilor şi site-urilor. Deja planific câteva noi articole şi schiţe prin intermediul unor instrumente de lucru găsite aici!

Berlinul. Recunosc, nu e prima oară când vizitez oraşul, însă de data aceasta am avut parte de o vreme extrem de frumoasă şi am reuşit să profităm din plin de fiecare zi: de la muzee şi locuri minunate cu mâncare thailandeză sau indiană excelentă, până la fleamarket-urile lor extrem de mari şi generoase, buticuri cu designeri autohtoni, muuulte librării şi plimbări prin tot oraşul.

berlin-1berlin-2 berlin- 3 berlin-4 berlin- 5

 

Oraşul Bonn. Am descoperit oraşul datorită locului de muncă fiindcă am zburat aici pentru un seminar de copywriting. Am descoperit, cu ocazia aceasta, un mix extrem de interesant de clădiri care mă duceau mai degrabă cu gândul la Londra şi mult prea puţin la Berlin. Dar se pare că astfel de clădiri sunt fireşti pentru mai multe oraşe din Germania.

bonn1bonn2 bonn3

Vă las să-mi spuneţi ce v-a plăcut cel mai mult în ultima perioadă şi, desigur, dacă aveţi pe listă lucruri pe care v-ar plăcea să le testaţi, descoperiţi, cercetaţi pentru prima oară.

 

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

About the author

mm

Mihaela

Scriu despre creativitate şi, săptămânal, despre cărţi. În tot acest timp, lucrez şi la cărţile mele. Pentru colaborări şi mai multe despre ce fac, vă invit să vizitaţi şi...

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *