5 lucruri care mi-au plăcut în ultima vreme. #2

O să încep săptămâna prin a vă prezenta, din nou, cinci lucruri care mi-au plăcut în ultima vreme şi pe care le consider utile. Am observat că atunci când am nevoie de un lucru anume pentru muncă, găsesc brusc exact informaţiile de care am nevoie, fie că e vorba de podcast-uri, video-uri, articole dintr-un ziar sau dintr-o revistă.

1.Podcast-ul Pe Bune cu compozitoarea Sabina Ulubeanu, produs de revista DoR şi găzduit de minunata Andreea Vrabie, cea care vă întâmpină şi în dimineţile de la Creative Mornings.  Tot de la ei aflăm că “fiecare episod prezintă povestea de viață a unui om creativ, cu toate problemele, momentele de îndoială, fricile și bucuriile pe care le trăiești atunci când faci ceva în care crezi.”

2. Bullet Journal-ul lunii iunie făcut de Ştefana de la The Pretty Blossoms. Tot la ea mai găsiţi şi câteva video-uri foarte bune despre cum să vă organizaţi mai bine şi despre cum se construieşte un astfel de jurnal.

3. Trilogia New York-ului de Paul Auster. Poate că nu e neapărat util în sensul de pragmatic, dar această carte (sunt, de fapt, trei romane reunite într-un volum) o să vă placă fiindcă nu seamănă cu nimic din ce-aţi mai citit până acum.  Un joc extrem de specific lui Auster, dar cât se poate de îndepărtat de un obişnuit roman detectivistic.

trilogia new york
Sursa

4. Un video în limba engleză pentru cei cărora le e teamă să-şi înceapă propria afacere sau care se tem să-şi expună munca din domeniul creativ. Sunt cam 70% de acord cu principiul “Done is better than perfect!”, cu menţiunea că prefer într-adevăr ca ceva să fie terminat şi nu neapărat perfect, dar că asta nu trebuie să însemne că nu ne mai dăm interesul, nu punem preţ pe ceea ce facem sau, dimpotrivă, ne supraestimăm în mod artificial munca.

5. Un articol despre cum puteţi oferi spaţiului de lucru câteva accente moderne şi preţioase, fără ca asta să vă coste bugetul pe o lună! Organizarea e cheia!

Sursa
Sursa
Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

About the author

mm

Mihaela

Scriu despre creativitate şi, săptămânal, despre cărţi. În tot acest timp, lucrez şi la cărţile mele. Pentru colaborări şi mai multe despre ce fac, vă invit să vizitaţi şi...

View all posts

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *