23Jul17_18.0435

Endless Purple Skies sau cum să fotografiezi fericirea din inimă

Există oameni în jurul nostru care definesc cel mai bine pasiunea, mai bine decât aş putea eu să o descriu în cuvinte. Reuşesc, prin ceea ce fac, să dea un exemplu fantastic, să surprindă, să încânte, să ofere mai mult decât îţi imaginai. Şi toate acestea la un loc cred că formează reţeta perfectă a oamenilor care, dacă perseverează şi fac constant lucrurile la fel de bine şi frumos, ajung să aibă un succes din ce în ce mai mare.

Nu ştiu dacă a fost karma (cea bună) sau dacă aşa ne-a fost scris nouă, să ni se alinieze planetele, dar cap-coadă organizarea nunţii câteva luni de zile nu ne-a dat mari bătăi de cap. Sigur, de la un punct, mai ales când se apropie ziua cea mare, ajungi să te stresezi măcar puţin, inevitabil, fiindcă ai tot organizat şi organizat. Însă am avut amândoi noroc să dăm peste oameni profesionişti, calzi şi amabili, oameni care s-au asigurat că totul va ieşi frumos în duminica nunţii. Şi exact aşa a fost.

Şi cred că mă veţi înţelege foarte bine dacă aveţi plăcerea de a revedea momentele importante din viaţă. Am ştiut că erau câteva clipe pe care mi-aş fi dorit să le surprindă ochiul profesionist al unui fotograf, iar cei doi fotografi de la Endless Purple Skies (Andreea şi Adrian) au reuşit asta din plin.

Cred mult că merită să investim în iubire, iar pasiunea pentru ceea ce faci, grija pentru ca produsul final să fie unul exemplar e tot o cărămida la baza unui fundament de care avem nevoie extrem de mult într-o lume ca cea din prezent.

Scriu cu inima plină de bucurie despre cei de la Endless Purple Skies, mai ales dacă printre voi se numără prieteni dragi sau membri de familie care îşi organizează un eveniment important din viaţa lor, fie că e o aniversare importantă, fie că e vorba de un baby shower, un botez sau ziua nunţii.

În afară de nenumăratele fotografii pe care ni le-au oferit într-un stick închis în sticluţa-minune de mai jos, cei de la Endless Purple Skies (EPS) ne-au făcut şi surpriza unor fotografii printate, a unei alte fotografii înrămate cu noi doi şi a unei cutii fantastice, lucrate manual şi pe care o voi păstra în mod cert cu multă preţuire.

Cred că, mai mult de-atât, dacă vreţi să faceţi cuiva un cadou frumos, cu ocazia unui eveniment important, cred că cei de la EPS reprezintă formula perfectă pentru un astfel de cadou-surpriză. Veţi avea parte de momente imortalizate şi văzute prin ochii unor fotografi cu experienţă.

Las mai jos să vorbească fotografiile făcute tot de ei cu darurile pe care ni le-au oferit la doar o săptămână şi jumătate după nunta noastră! (Da, dacă ştiţi poveştile acelea despre fotografii care îţi trimit pozele la şase luni după nuntă, ei bine, nu e cazul lor, v-am spus doar că sunt super-profesionişti şi amabili, pe deasupra!).

23Jul17_17.5250
© Fotografie de Endless Purple Skies 2017

23Jul17_18.0435

© Fotografie de Endless Purple Skies 2017

23Jul17_18.0542

© Fotografie de Endless Purple Skies 2017

23Jul17_18.0702

© Fotografie de Endless Purple Skies 2017

23Jul17_18.1339

© Fotografie de Endless Purple Skies 2017

 

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

About the author

mm

Mihaela

Scriu despre creativitate şi, săptămânal, despre cărţi. În tot acest timp, lucrez şi la cărţile mele. Pentru colaborări şi mai multe despre ce fac, vă invit să vizitaţi şi...

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *